Bonsaihobby | Door bomen verbonden

Wat is inbegrepen bij de Bonsai Beginners Cursus?
Bonsaihobby laat je kennis maken met bonsai. Je leert hoe je een bonsai kiest en onderhoudt. Wat je kunt doen om nog meer resultaat uit je bonsai te halen. Dit doen we door het geven van een beginnerscursus, het organiseren van doe-dagen waar ruimte is voor het delen van kennis en ervaring in een gezellige sfeer. Daarnaast organiseren wij workshops met bekende bonsaimeesters die een voorbeeld zijn in de bonsaiwereld. Het is onze missie om gelijkgestemde bonsaïsten uit héél Nederland en België fysiek én online met elkaar te verbinden. Bij Bonsaihobby werken we continu met een team aan innovatieve bonsaitools om deze fantastische hobby gemakkelijker maar vooral bereikbaar te maken. Deze tools zijn verkrijgbaar in onze webshop. Denk hierbij aan de Masterlift en de Twisterblue.
Eigenaren Bonsaihobby Marco en Fons

Eigenaren van Bonsaihobby

Marco Vossen startte de bonsai-hobby al op zijn achttiende. Op een gegeven moment komt Marco in aanraking met Ruud van Doorn. Een bonsailiefhebber met een eigen bedrijf: Bonsaihobby. Ze krijgen een klik en menig cursus en workshop wordt samen bezocht. Als Ruud na een kort ziektebed op 20 oktober 2018 komt te overlijden neemt Marco, samen met Fons van Dosselaar het bedrijf over. Marco is altijd aanwezig tijdens de doe-dagen en verstuurt elke bestelling van de webshop. Hij is het liefst in de praktijk bezig en runt naast Bonsaihobby ook nog Vossen Natuursteen, samen met zijn broer. 


Fons van Dosselaar kwam rond 2007 met deze hobby in aanraking. Na eerst te zijn gestart met een koivijver en Japanse tuin sloeg het bonsaivirus natuurlijk ook snel over. Fons kwam via een hele andere weg in contact met Ruud van Doorn. Zij komen terloops tot de ontdekking dat ze een liefde voor dezelfde hobby delen. Fons heeft naast bonsai zijn hart verloren aan online marketing en doet er dan ook alles aan om zoveel mogelijk bonsaïsten samen te verbinden. Naast Bonsaihobby is Fons samen met zijn vrouw eigenaar van Vinda Media.

Een gezicht bij een aantal leden en cursisten!

Bonsailiefhebber Wilbert Verhoeven

Wilbert

Bonsailiefhebbers Huub en Greet

Huub & Greet

Bonsailiefhebber Ruben Bouwmeester

Ruben

Bonsailiefhebber Marcel Lucas

Marcel

Bonsailiefhebber Petra

Petra

Bonsailiefhebber Henry Smeets

Henry

Bonsailiefhebber Agnes van Aarle

Agnes

Bonsailiefhebber Riks de Jong

Riks