Onze innovatieve bonsaitools

Bonsai werktafel Masterlift

De Masterlift

De Masterlift is dé werktafel voor iedere bonsaïst. Gemaakt voor bonsai tot 135 kg, in elke hoogte verstelbaar en door 4 wielen eenvoudig te verplaatsen. Voorkom rugklachten terwijl je aan je hobby werkt. 
Bonsai draai- en kanteltafel

De Twister blue

De Twister blue is dé kantel- en draaitafel die naadloos aansluit op de Masterlift. Met de Twister blue kun je je bonsai draaien én kantelen. Dit verzekert je van een goed ontwerp in de juiste hellingshoek! 
Bonsai mini werktafel

Nieuw! Twister blue mini

Met de mini Twister blue werk je veilig en gemakkelijk aan je kleine bonsai. Dit tafeltje is kantel- en draaibaar en is te bevestigen aan iedere tafel. Twee handige snelbinders worden meegeleverd.

ergonomische bonsai tools

Ergonomische tools

Deze tools ontlasten je rug, nek en rug doordat je een ergonomische houding kunt aannemen.
bonsai tools getest en goedgekeurd

Getest en goedgekeurd

Inmiddels hebben tientallen bonsaïsten de bonsaitools getest en zelf in gebruik. Unaniem tevreden!

bonsaitools 1 jaar garantie

1 jaar garantie

Er kan in de productie natuurlijk altijd iets fout gaan, vandaar dat we 1 jaar garantie geven.
Eigenaren Bonsaihobby Marco en Fons

Wil jij klachtenvrij aan je bonsai werken?

De afgelopen jaren hebben wij de nodige wiggen en bureaustoelen versleten. Onstabiel, onhandig en onverantwoord! Onze slechte houding tijdens het werken aan onze bonsai was de motivatie om tot een aantal innovatieve bonsaitools te komen. Weg met die bureaustoel!

Samen met een team van bonsaïsten hebben we de Masterlift en Twister blue ontworpen en onder ons eigen label Bonsaihobby laten ontwikkelen. De Masterlift kun je uitbouwen met een gereedschapsplateau

Deze drie bonsaitools versterken elkaar enorm. De Masterlift is een in hoogte verstelbare werktafel, de Twister blue zet je erop en is draaibaar én kantelbaar, waardoor je vanuit alle gewenste hoeken aan je bonsai kunt werken. Het gereedschapsplateau zorgt ervoor, dat je ook al je bonsai gereedschap bij de hand hebt.

We hebben alle innovatieve bonsaitools uitgebreid laten testen door ervaren bonsaïsten. Meer dan 200 bonsailiefhebbers werken momenteel met de combinatie van alle drie: Masterlift, Twister blue én gereedschapsplateau. Ze geven allemaal te kennen, dat het werken met deze tools een verlichting is.

Op dit moment zijn wij met het Bonsaihobby-team ons volgende innovatieve bonsai gereedschap aan het ontwikkelen.

Laat ons gerust weten wat jij mist of waar jij behoefte aan zou hebben!


Ga voor de combinatie Masterlift & Twister blue

Bonsai werktafel zonder rugklachten

Voorkom rugklachten

De Masterlift is in hoogte verstelbaar en de Twister blue is kantelbaar en daarom vanuit elke gewenste hoek te gebruiken. Rugklachten zijn verleden tijd.

Stabiele bonsaitools

Krijg meer focus

Je wordt niet meer afgeleid door een instabiele constructie. Je bonsai staat stabiel en recht, waardoor je vele malen meer gefocust kunt werken.
Bonsaitools met ontspanning

Meer ontspanning

Doordat je, zowel zittend als staand, aan iedere laag van je boom kunt werken, leveren de Masterlift en Twister blue meer ontspanning op. 
Bonsaitools voor een beter resultaat

Verbeter je resultaat

Je zult geen detail aan jouw bonsai meer over het hoofd zien. Je kunt in elke hoogte en hoek aangenaam werken. Dit ga je terugzien in het resultaat van je bonsai.
Beleef meer plezier met onze bonsaitools

Ervaar meer werkplezier

Meer focus. Meer ontspanning. Beter resultaat. En géén rugklachten meer. Logisch dat de Masterlift en Twister Blue jou meer werkplezier opleveren.
Bonsai wektafel compact

Beslaat klein oppervlak

Daardoor loop je er makkelijk om heen en berg je hem snel op. Bovendien struikel je niet over lange uitstekende poten en sta je dicht op je werk

Combi bonsai werk-, draai- en kanteltafel
€ 378,-
€ 348,-

Combi(korting) Masterlift en Twister blue

  • Wil jij rugklachten voorkomen, terwijl je aan je bonsai werkt?
  • Wil je meer ontspanning en werkplezier vinden in je hobby?
  • Ben jij toe aan meer focus en meer resultaat?
  • En klaar voor deze innovatieve bonsaitools?


Dan is dit het meest uitgebreide totaalpakket voor een echte liefhebber van bonsai. Help je hobby naar het volgende level.

Gebruiker bonsai werktafel Masterlift en Twister blue

Gert Willemse

Het is het waard geweest!

Ik heb de Masterlift met de Twister blue zo ongeveer 1 1/2 jaar geleden aangeschaft. Het leek mij toen erg handig, omdat je met de lift je boom op elk gewenste hoogte kan zetten en samen met de Twister blue ook nog eens in de juiste stand. Nu ik de lift een tijdje in gebruik heb, kan ik alleen maar zeggen dat ik zeer tevreden ben en ik nu fijn aan mijn hobby kan werken zonder klachten van mijn schouders en rug. Het is misschien dan wel een grote uitgave, maar voor mij is het het wel waard geweest en zeker een aanrader voor wie het overweegt er een aan te schaffen.

Ik ben overtuigd, ik ga voor de combinatiekorting!