Als alle bonsailiefhebbers op één plek samen komen...

Oneindig
Veel bonsaïsten
Boordevol
Kennis
Vrienden
Voor het leven
Waardering
Voor jouw bonsai

Door bomen verbonden

Op dit moment heeft Bonsaihobby vier pijlers:

  • Workshops
  • Doe-dagen
  • Innovatie
  • Webshop

Via deze vier pijlers komen wij in contact met vele bonsailiefhebbers. Beginners en gevorderden. Wij vinden het ontzettend waardevol om deze bonsaïsten samen te brengen - op één plek; Een online community. 

Binnen de Bonsaihobby Community tref je dus diverse mensen aan, met minimaal één gedeelde factor, namelijk 'liefde voor bonsai'. Vanuit die gezamenlijke passie ontstaan er ingangen. Ingangen voor tips, advies en tools, maar ook om bijvoorbeeld de voortgang van je bonsai te delen en vragen te stellen. 

Om een start te maken met de Bonsaihobby Community geven we eerst onze eigen bonsaivrienden toegang. Samen gaan wij onze vertrouwde 'cultuur' creëren in de community, waardoor de volgende lichting daar moeiteloos in mee kan gaan. 

We nodigen je met trots als eerste (!) uit om je te verbinden met een groter wordend netwerk van beginnende, gevorderde en ervaren bonsaïsten.

Ps. Als je een recensie mailt naar info@bonsaihobby.nl over de komst van de community of je ervaring ermee, dan ontvang je een kortingscode die je kunt gebruiken op de webshop.