Wil jij een topdesign voor jouw pre-bonsai?

Kom naar de bonsai-workshop met bonsai-artiest Marc Noelanders

Wil jij een topdesign voor jouw pre-bonsai?

Kom naar de bonsai-workshop met bonsai-artiest Marc Noelanders

Kennis Bonsaihobby verbreden

Verbreed je kennis      

Je bent met maximaal 7 andere cursisten. Iedereen neemt zijn of haar eigen bonsai mee. Je leert veel van de boombesprekingen van andere cursisten. Er is voldoende tijd om tussendoor én tijdens de lunch kennis en ervaring te delen. 

Advies bonsaihobby

Krijg advies           

Samen met de bekende bonsai-artiest Marc Noelanders ga je jouw bonsai bespreken en ontvang je advies om jouw bonsai te verbeteren. Jullie maken samen een nieuw design. (Voorkant, belangrijkste tak, eerste snoei etc.)

Beste resultaat van mijn bonsai

Haal het beste uit je bonsai

Met de praktische tips die je van Marc krijgt ga je de rest van de dag onder zijn begeleiding aan de slag volgens het besproken design. Gegarandeerd dat je huiswaarts gaat met een goede basis voor het beste resultaat!

Bonsai workshop Marc Noelanders
Marc Noelanders

'Mocht het mijn boom zijn dan....'

Deze inmiddels gevleugelde uitspraak van Marc Noelanders zou niet misstaan op zijn eigen promo t-shirt! Marc heeft 38 jaar professionele ervaring als bonsai-artiest en is President van de European Bonsai Association, directeur van de World Bonsai Friendship Federation Europe Region en oprichter en voorzitter van Bonsai Center Belgium. Marc is een leerling van de wereldberoemde John Naka.


Het kiezen van het juiste design én het afknippen van een geliefde tak levert vaak 'keuzestress' op. Als Marc bovenstaande uitspraak doet zijn de oortjes extra gespitst en gaan de meesten snel overstag!

Deze cursisten gingen je al voor...

Je kunt deze workshop ook aangrijpen om het jin- en shariwerk van je boom aan te pakken. Marc heeft veel ervaring met doodhout bewerken en helpt je graag me waardevolle adviezen en aanwijzingen. Er is maar liefst 300 vierkante meter ruimte, zo kunnen we de afstand bewaren en kunnen andere cursisten ongestoord aan hun bonsai werken. 

Het dagprogramma van 9 tot 16:30 uur in beeld

Bonsai workshop Marc Noelanders
€ 115,-

Bonsai-workshop
met Marc Noelanders

  • Nieuw design voor jouw (pré-) bonsai
  • Waardevolle tips en ondersteuning van Marc
  • Sparren met andere bonsaïsten over jouw passie
  • Eten en drinken goed verzorgd
  • Maximaal 8 cursisten voor maximale aandacht
Aanmelden workshop

Kies een datum en bestel je ticket

Bonsai cursist

22

sept

2024

09:00

Bonsai-workshop

Een compleet verzorgde workshop inclusief koffie, thee, frisdrank en heerlijke soep met broodjes. Meld je op tijd aan. We hebben slechts 8 plekken per workshop.


📍 Lage Akkerweg 4a, Someren

Bonsai cursist

15

dec

2024

09:00

Bonsai-workshop

Een compleet verzorgde workshop inclusief koffie, thee, frisdrank en heerlijke soep met broodjes. Meld je op tijd aan. We hebben slechts 8 plekken per workshop.


📍 Lage Akkerweg 4a, Someren

📍 Hier zijn wij gevestigd