De Bonsaistudio

Welkom in mijn bonsaistudio

In mijn studio geef ik iedere 1e en 2e donderdag en 1e en 2e zaterdag en de 2e zondag van de maand les aan mijn bonsaivrienden. Deze mensen komen dan bij ons,  aan hun eigen bomen werken. Tevens hou ik ook iedere keer een boombespreking. Dat kan een boom van mij zijn of een van de cursisten.

Bonsaiwebshop

In mijn studio is ook gereedschap te koop. We hebben alles we je nodig hebt voor in huis, van scharen, tangen, draad, mest alle grondsoorten en toebehoren.

Bonsaischalen en potten

We hebben nu nog een kleine voorraad potten en schalen. Natuurlijk kun je altijd speciale potten bestellen dat is geen probleem. Tevens hebben we ook diverse grondsoorten zoals; akadama, Kyriu, Kanuma, Bims, Keto en speciale grond voor loofbomen en naaldbomen.

Bonsaibomen

In het voorjaar zijn volop pré bonsaibomen te koop. Zoals berken beuken meidoorn, taxus, acers en andere soorten. Er komen ook nog enkele bonsaibomen te koop uit mijn eigen collecties.

Cursusruimte

In de studio is plaats voor het geven van cursusen en we hebben maandelijks een bijeenkomst van ongeveer 50 bonsaivrienden om aan de bomen te werken onder begeleiding. Tevens hebben we ook altijd een boombespreking.

De fotostudio

Er is ook een fotostudio aanwezig voor het fotograveren van de produkten die te koop staan in de webshop. Maar deze wordt ook gebruikt om de vorderingen ven de bomen vast te leggen.